;

Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus pohjautuu vanhaan suomalaiseen kansanparannusperinteeseen. Hoidossa tasapainotetaan kehon lihastoimintaketjut jalkapohjista päälakeen mobilisoivan käsittelyn avulla.

Jäsenkorjaus on miellyttävän tuntuinen hoito. Äkkinäisiä liikkeitä tai niksautuksia ei tehdä, vaan lihasten ja sidekudosten kireyksiä suostutellaan avautumaan pikku hiljaa, kerros kerrokselta, kehon omilla ehdoilla. Myös asiakas osallistuu hoitoon liikuttamalla itseään, esim. koukistaen ja ojentaen nilkkaa. Asiakkaan oman liikkeen avulla hoito-otteeseen saadaan lisää tehoa.

Hoidossa käydään läpi kaikki kehon nivelet. On tärkeää tarkistaa ja hoitaa koko keho, koska ongelman ydin ei ole välttämättä oireilevassa kohdassa vaan jopa aivan eri puolella kehoa. Ihmiskeho on kokonaisuus, jossa yhden kohdan virheasento tai vamma vaikuttaa koko ”koneistoon”. Kalevalaisessa jäsenkorjauksessa ihmistä hoidetaan aina kokonaisuutena. Näin saadaan parempia ja pysyvämpiä hoitotuloksia kuin pelkkää oirekohtaa käsittelemällä.

Jäsenkorjaushoidon tuloksena kehon kudosnestekierto ja verenkierto tehostuvat, lihaskireydet pehmenevät ja nivelten ja sidekudosten liikkuvuus paranee. Kireyksien avautuessa kehon virheasennot korjaantuvat ja mahdolliset hermopinteet vapautuvat. Keho palautuu ns. normaalitilaan ja kivut ja kolotukset poistuvat.

Hoitokerta kestää noin 1,5 tuntia. Toisinaan ongelma ratkeaa yhdellä käynnillä, toisinaan tarvitaan useampi käsittelykerta lyhyen ajan sisällä. Ensimmäisellä käyntikerralla arvioidaan tulevien hoitojen tarve. Jos kyseessä on pitkäaikainen vaiva, kannattaa varautua useampaan hoitokertaan. Yleensä oireet helpottuvat 2-4 hoitokerran kuluessa. Sopiva aika hoitojen välillä on 1,5-2 viikkoa.

Kalevalainen jäsenkorjaus on sopiva hoitomuoto kaikenikäisille. Hyviä tuloksia on saatu mm. seuraavissa tapauksissa:

Kalevalainen jäsenkorjaus on EU:n harmonisointiviraston suojaama nimike.
Kalevalaisia jäsenkorjaajia kouluttaa Kansanlääkintäseura ry.

Lisää tietoa jäsenkorjauksesta löydät Facebook-sivultani.


Kalevalainen jäsenkorjaus 85 € / 1,5 h
nuoret 11-17 v. 70 €
lapset 4-10 v. 55 €
pikkulapset 0-3 v. 40 €

Hinnat sisältävät arvolisäveron 24%

Jos olet estynyt tulemasta hoitoon, ilmoitathan peruutuksesta viimeistään 24h ennen sovittua ajankohtaa. Tämän jälkeen perutusta ajasta veloitetaan puolet hoidon hinnasta. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan koko hoidon hinta.